Câteva cuvinte despre Brutaria Iohan...

        Brutăria IOHAN a fost dată în folosință în anul 1998 întinzându-se pe o suprafață de 800 mp. Ca urmare a dezvoltării continue și a creșterii cererii pentru diversitate și calitate pe piaţa de panificație, s-au făcut o serie de investiții atât în infrastructură cât și în tehnologie, astfel încât în prezent să putem face față celor mai înalte standarde de calitate.

        In 2007 s-a implementat cu succes sistemul HACCP - Hazard Analysis Critical Control Point
, societatea garantând pe langă calitate și de siguranța produselor fabricate.

        Din punct de vedere al capitalului uman, am început în 1992 cu un număr de 5 angajați, iar în prezent numărul angajaților este de peste 70, pregătiți la nivel european, având ca misiune satisfacerea celor mai pretentioase gusturi.

        Ne aşteptăm clienţii într-o ambinanţă plăcută, realizată comform normelor UE in cele 10 magazine proprii. Efortul nostru se canalizează întotdeauna înspre a ne mulţumi consumatorii, de aceea venim în întâmpinarea lor cu o diversitate mare de produse, atât de panificaţie, patiserie cât şi de cofetărie fabricate după tehnologii de ultimă oră.

        Graţie talentului brutarilor, pasionaţi de profesia lor, coacerea pâinii a devenit o adevarată arta. Ţelul nostru este de a produce pâine în comformitate cu dorinţele dumneavoastră, respectând cultura gastronomică a regiunii noastre, prin diversificarea permanentă a ofertei de produse. Folosim ingrediente de cea mai bună calitate pentru a păstra gustul tradiţional al pâinii româneşti, pe care clienţii noştri îl apreciază.

        Pentru ca ocaziile speciale din viata dumneavoastră să aibă savoare, vă putem face la comandă orice vă poftește inima și vă putem livra totul proaspăt. Pentru ca produsele noastre să fie întotdeauna proaspete avem propria flotă de mașini prin care asiguăm transportul in condiții de igiena maximă.

Localizează magazinele IOHAN pe hartă